Om oss

RubyElise Blomsterverksted er en levende og annerledes blomsterbutikk i hjertet av Sandefjord sentrum. Hos oss står kvalitet og kreativitet i fokus, og vi er stolte av håndverket vi leverer. Vi brenner for å gi ethvert arbeid, det være seg stort eller lite, prikken over i'en.

Butikken så dagens lys 17. mars 2017, og er eid og driftet av:

Pia Grøngaard

Medeier/Økonomiansvarlig. Hvis man kaller Maria en "kreativ potet", så er Pia definitivt vår "akademiske potet". Pia har en master i nordisk litteratur og en bachelor i komparative religionsstudier fra Syddansk Universitet og Universitet i Oslo, ferdig 1999. Hun har senere studert motivasjonspsykologi, og utdannet seg til personlig trener. Pia er i dag daglig leder for Bedriftidretten i Buskerud og Vestfold. Pia og familien flyttet fra Vejle i Danmark til Sandefjord i 2007. Pia er hovedsakelig å finne i butikken i helger og ved høytider, og med sitt gnistrende humør og kjappe replikker er det aldri et kjedelig øyeblikk når fru Grøngaard er i sving.

Maria Hake

Medarbeider. Maria har lang fartstid som blomsterdekoratør, og stor lidenskap for faget. Hun tok sin utdannelse på BLOK i Akershus i 2006. Maria har tidligere drevet blomsterbutikk selv og har fagkunnskap ut i fingerspissene. Sommeren 2019 fullførte hun en bachelorgrad i barnevernpedagogikk, samme år ble hun også en del av RubyElise. Maria er full av dype tanker og vakre undringer. Hun er glad i naturen og liker godt å jobbe med arbeider som innlemmer dette. Til tross for sitt tilsynelatende rolige vesen er hun kjapp i replikken og har til tider et djevelsk glimt i øyet. Maria bor i Sandefjord med familien sin.

Maria Stenersen

Fulltidsansatt/SOME-ansvarlig. Maria er utdannet tekstforfatter, men havnet i blomsterbransjen ved en tilfeldighet i 2013. Det som var ment som en kortsiktig plan for å spe på inntektene under studiene skulle vise seg å være en lidenskap, og hun ble værende etter endt skolegang. Med en bachelor i "tekst og skribent" fra Westerdals, og fem års erfaring fra blomsterbutikk, flyttet Maria hjem til Sandefjord i mars 2018. Igjen styrte tilfeldighetene hennes skjebne, og fra 1. april var hun ansatt på RubyElise. Her ble hun raskt en del av familien. Med sin sprudlende personlighet og stilsikre og fargeglade uttrykk, tilfører Maria prikken over i'en i RubyElise. Maria er en kreativ potet som utfører alt av blomsterbinderi, foto og sosiale medier, og hun administrerer også nettbutikken.

Jane Ruby Krucov Jensen

Daglig leder/medeier. Jane tok sin eksamen i Aarhus i 2004, etter å vært elev i to år hos "Blomsterstudio" i Esbjerg. Hun fordypet seg i sorgbinderi da hun jobbet med svenneprøven, og vant senere sølvmedalje i Danmarksmesterskapet Blomsterkunst. Janes interesser strekker seg lengre en snittblomster. Planter, hage og hageplanlegging er en stor lidenskap, og hun er stort sett å finne med jord under neglene, sommer som vinter; i egen eller andres hager. Jane og familien er selv fra Esbjerg, og kom flyttende til Sandefjord i januar 2007.


Bryllup - La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!

La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!